Thursday, February 26, 2009 By: Eyan YanNa

tagged dari Cik Mardhiyah

Smlm sedang khusyuk menatap laptop cik mardhiyah menyapa dan berkata "ada something special utk ko".Then tgk la blog. Ape benda pulak daa. Ishk2... Rupe2nyer dapat tagged dr die. Tp x sempat nak wat. So wat ptg ni.Antara asigmt yg perlu di penuhi ialah:
1)Go to ur picture holder in ur computer
2) Go to 6th folder of photos
3) Go to 6th picture at the folder
* put the picture on ur blog n description on it
*invite six friends to join the challenge


Koleksi gambar mmg byk. Sampai disk dalam ni da ampir penuh disebbkan oleh gambar2 jelah. mmg hobi sy mengumpul gambar. Hehe. Dan gambar yg telah ter tagged ialah gambar dalam BIGWALK folder. Gambar ni dicapture dalam satu aktiviti yang dipanggil BIGWALK pada 7.41 a.m pada 26 July 2008 di Putrajaya. Aktiviti ini telah dianjurkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia. Peserta-peserta yang meyertai aktiviti ini terdiri daripada pelajar-pelajar sekolah rendah, menangah, institut pendidikan guru malaysia dan jabatan2 di bwh KPM.
Aktiviti utama dalam program ni ialah berjalan-jalan di atas jalan raya sejauh 5km kalu x silap. selain itu pelbagai aktiviti lain yang turut diadakan seperti Aerobik, J-Robik, Futsal, persembahan kumpulan sorak n pameran.
Oh yer dalam gambar ni lupe pulak nak perkenal kan. Semua tu adalah kwn2 sekelas sy. Dari kiri kak yam, mardhiyah n onie. Gambar sy xder.. huhu.. sbb tolong jd cameraman..
K cik mardhiyah sy da settle kan awk nyer asigmt nih.
Then sape-sape yg berminat utk tagged sila2 kan. Hehe

2 comments:

lavender_purple said...

i'm da lucky one...hahaha.. pic ak gak yg t'tad..lalala

Eyan YanNa said...

xpelah.. bg ko nyer charge